The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
Blog Article
به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.
ریزش مو یکی از علائمی است که در بیماری لوپوس پوستی مشاهده میشود. این علامت به علت آسیبی است که به پوست وارد میشود.
برخی از دانشمندان معتقدند که به دلیل عوامل ژنتیکی، بدن نمی تواند سلول های مرده را از بین ببرد.
سیستم ایمنی بدن شما، پروتئین هایی را با عنوان آنتی بادی تولید میکند که می توانند با عفونت مبارزه کنند.در لوپوس، بدن نیز آنتی بادی هایی را تولید می کندکه به بافت های خودش حمله کنند. ما مطمئن نیستیم که چرا این اتفاق میافتد اما احتمالا به دلیل ترکیبی از عوامل محیطی، هورمونی و ژنتیکی است.
کم کاری تیروئید یکی از شایع ترین علائمی است که میتوان به بیماری لوپوس نسبت داد. جالب است بدانید که لوپوس و کم کاری تیروئید یک علت ایمونولوژیک دارند.
قلب: در صورتی که التهاب بر قلب اثر کند موجب میوکاردیتیس (ورم عضله قلب) و آندوکاردیت خواهد شد. همین طور بر اعضاء اطراف قلب تاثیر می گذارد و باعث پریکاردیتیس( التهاب کیسه پریکارد) می شود که امکان ظهور علائمی مثل: درد قفسه سینه یا سایر علائم فراهم می شود.
درگیر شدن ریهها: ابتلا به این بیماری احتمال التهاب در بافت قفسه سینه را افزایش میدهد بهطوریکه ممکن است باعث دردناک شدن تنفس گردد.
خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.
امروزه شواهد کافی مبنی بر دست داشتن استروژن در بیماری لوپوس در اختیار نیست. اگر ارتباطی وجود داشته باشد، درمان های بر پایه استروژن در تنظیم شدت این بیماری موثر هستند؛ البته باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
این اتفاق اصطلاحاً ” آنتروپاتی از دست دهنده پروتئین ” نامیده می شود. این شرایط باعث اسهال می شود و میزان جذب مواد مغذی را کاهش می دهد.
لوپوس میتواند به طرق مختلف به کلیه های فرد آسیب برساند و بیماری لوپوس خطرناک تره یا روماتیسم بسته به نوع آسیبی که میرساند، درمانها می توانند متفاوت باشند.
اختلال نورولوژیک: این فرد حملات ناگهانی و روان پریشی دارد یا اینکه در تفکر و منطق به مشکل بر می خورد.
البته در برخی موارد نیز این نوزادان با نقص مادرزادی قلب مواجه میشوند.
سیگار کشیدن: از آن جایی که در دهه های گذشته تعداد افراد مبتلا به لوپوس زیاد شده است، ممکن است علت آن تماس زیاد با تنباکو بوده باشد.